Informatiebijeenkomst NAH en afasie

Op woensdagavond 16 januari hebben we eerst nog een informatiebijeenkomst over NAH en Afasie. Spreker is Hans van Dam. Hij is docent en consulent hersenletsel, gespecialiseerd verpleegkundige (neurologie) en publicist. Hij verzorgt bijscholingen voor organisaties die te maken hebben met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Daarnaast wordt hij regelmatig geconsulteerd bij “ingewikkelde gevallen” van NAH. Wat opvalt is zijn taalgebruik. In eenvoudige en heldere taal vertelt hij over ingewikkelde zaken als de werking van hersenen en hersenletsel.

Die bijeenkomst begint om 19.00 uur. Wij dachten dat we blij moesten zijn als er zo’n 30 mensen zouden komen. Margreet van Boogh zegt dat we eerder op 80 moeten rekenen. Er worden flyers gemaakt die we in het dorp verspreiden. Ik benader in elk geval de Vitras. Denk dat het heel erg goed is voor hun mensen. Verder de fysiotherapeuten. Ook de artsen al vertelde mijn huisarts mij dat ze het meestal te druk hebben.

Ik ben nog niet bedreven in het maken van hyperlinks. Maar zo gaat het ook. Ik typte in : Hans van Dam. Dat levert van alle op. o.a.:www.nietvoormezelfalleen.nl/…/

Dit bericht is geplaatst in NaHderkring. Bookmark de permalink.