Oprichting NaHderkring “de Fontein”

Vandaag heb ik nieuwe inspiratie gekregen voor het schrijven over ons leven met afasie.

We hebben vergaderd over de oprichting van onze NaHderkring  “de Fontein”. Samen met Boogh hebben we een kleine activiteitengroep voor mensen met NAH in het algemeen en afasie in het bijzonder opgericht. Boogh heeft al zo’n stuk of tien van deze kleinschalige groepen waar mensen met NAH onder leiding van een professional en met hulp van vrijwilligers een hele of halve dag doorbrengen met dingen die ze leuk vinden. Tekenen, boetseren, computeren en eventueel koken.

Nu komt er dus zo’n mogelijkheid hier in Driebergen. Daar ben ik ontzettend blij om. Watse is graag bezig maar weigert naar een dagopvang in een andere gemeente te gaan omdat hij niet een uur in een busje wil zitten. Dichtbij huis is de oplossing.

We hebben een ruimte in gebouw “de Vijver” in de Vijverlaan hier in Driebergen. Daar starten we op donderdag 7 februari om 4 uur.  Ik ben benieuwd hoeveel mensen er komen en hoe het zo’n eerste keer loopt.

Maar eerst is er een informatieavond op woensdag 16 januari

Dit bericht is geplaatst in NaHderkring met de tags , . Bookmark de permalink.